Print this page

Γιατι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τα καλα γλυκα


1 αυγο 50-55γρ.                                                      κροκος 20γρ.

1 αυγο 50-55γρ.                                                      ασπραδι 30γρ.

1 κουταλακι του γλυκου κορν φλαουερ                          5γρ.

1   κ.τ.γ.  μπεικιν παουντερ                                              5γρ.

1 κουτ.τις σουπας κακαο                                                 10γρ.

1 κουτ.τ.σουπας ζαχαρη                                                  30γρ.

1 κουτ.τ.σουπας μελι                                                        30γρ.

1 φλιτζανι τσαγιου αλευρι                                                130γρ.

1 φλιτζ.τσαγιου αμυγδαλα τριμμενα σε σκονη                 110γρ.

1 φλιτζ τσαγιου βουτυρο                                                230γρ.

1 φλιτζ. τσαγιου ζαχαρη αχνη                                         125γρ.

1 φλιτζ.τσαγιου ζαχαρη καστανη                                    220γρ.

1 φλιτζ.τσαγιου ζαχαρη κρυσταλικη (κοινη)                   200γρ.

1 φλυτζ. τσαγιου κακαο                                                 85γρ.

1 φλυτζ. τσαγιου κρεμα γαλακτος                                  240γρ.

1 φλιτζ.τσαγιου μελι                                                       340γρ.

1 φλιτζ.τσαγιου νερο                                                      200γρ.

Read 6002 times
Login to post comments